Полента Инстантанеа - Полуготово Царевично Брашно 500gr - Nonno Mario

4.90лв.

Описание

Полента Инстантанеа или полуготово царевично брашно. Основната разлика между тази полента и Брамата е в бързината на приготовление. Благодарение на процеса на предварително приготвяне са и нужни само  2-3 минути бъркане и варене и е готова за консумация. Естествено тази полента е по-финна, но това не и пречи пак да бъде много вкусна. Тя е много подходяща за хора, които нямат време за готвене. Италианците например много често го консумират с малко зехтин и настърган Пармезан.

Този качамак е без ГМО, произведен само от италианска царевица и смлян на хрòмел (каменна мелница).


Nonno Mario (Дядо Марио) е млада, занаятчийска фирма, която предлага богат асортимент от характерни италиански деликатеси. Намира се в сърцето на област Пиемонте, Северна Италия, която е известна със своята природна красота, аромати и незабравими гледки. Фирмата създава продукти с отлично качество на достъпни цени, с внимателно селекционирани, сезонни плодове и зеленчуци.

Цялото им производство е занаятчийско, по изпитани, традиционни методи.

Благодарение на висококвалифицирания си персонал, Nonno Mario отговаря на всички изисквания на своите клиенти и носи с гордост запазената си марка. Техните продукти не може да намерите в обикновените магазини. Те се намират в специализирани хранителни бутикчета в най-известните курортни места.Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Nonno Mario
Произход Пиемонт - Италия
Количествено съдържание 500gr
Съдържание Полуготово царевично брашно
Алергени Не присъстват
Време за приготвяне 2 - 3 min.
Съвети на Кулинаря За 500гр. царевично брашно са необходими 2 литра вода, предварително осолена с лъжица едра сол. Сложете водата на котлона и точно преди да заври изсипете бавно полентата като непрекъснато разбърквате за да не се образуват грутки. Варете около 2-3 мин. Ако предпочитате по-рядка субстанция, преди да сте изсипали царевичното брашно, прибавете повече вода (дo 500gr.).

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()