Артишок на Баба ,,Carciofi della Nonna'' 1000 gr. - Delizie di Riviera

25.90лв.
  • Производител: Delizie di Riviera
  • Код: PUBB1000CARCIOFI
  • В наличност

Описание

Delizie di Riviera произвежда сосове и зеленчукови консерви в Лигурия, на едно от най-приказните места в Средиземно море от натуралистична гледна точка. Компанията е мозайка от професионализъм, родена от обединението на малките занаятчийски предприятия, които през годините са съхранили страстта към традиционната кухня и типичния продукт.

При разработването на рецепти "Delizie di Riviera" използва суровини и съставки, избрани в производствените обекти, взети директно от производители и доставчици. Техният произход е първата гаранция за качеството на крайния продукт. 

Този консервиран Артишок е добре направен и овкусен. Да не забравяме и изключително полезните съставки на това разстение. Помага много за детоксикацията на организма като влияе много добре на черния дроб.


Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Delizie di Riviera s.r.l.
Произход Лигурия - Италия
Количествено съдържание 1000 gr
Съдържание Артишок 63,5%, слънчогледово олио, сол, магданоз, винен оцет, аскорбинова киселина (антиоксидант).
Съвети на Кулинаря Този ароматен и вкусен Артишок може да добавите по ваши предпочитания към всяко ястие. Би могъл да бъде страхотно мезе, аперитив или гарнитура. Сложете го върху домашниански вкусо направена пица или паста за да придобият още по-итал.

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()