AZ Pro-Expert - Eкспертна Защита за Чувствителни Зъби и Деликатно Избелване - Паста за Зъби - 75 ml

6.90лв.
  • Производител: Procter and Gamble
  • Код: ESS-AZ-SENSIBILE
  • В наличност

Описание

AZ Ricerca, или известна само като AZ, е търговска марка на линия от продукти за устна хигиена на Procter & Gamble. Tя е създадена за италианския пазар и предлага едни от най-предпочитаните и уважавани пасти  за зъби от италианските домакинства от 1965 г. насам.

Сътрудничеството между експертите на AZ Ricerca довежда до създаването на паста за зъби AZ Pro-Expert Prevenzione Superiore, която защитава зъбите от 8 проблема, с които се сблъскват зъболекарите. Тя съдържа стабилизиран калаен флуорид, който в уникална комбинация с други активни съставки, се бори успешно с осемте основни проблема на устната кухина.

 AZ Pro-Expert Denti Sensibili e Sbiancamento Delicato е паста за зъби предлагаща повишена защита срещу болка, причинена от чувствителността на зъбите. Леко отстранява петна по повърхността. Съдържа стабилизиран калаен комплекс, изключителна комбинация от активни вещества, които противодействат на всички проблеми на устната кухина, предпазват я от кариес, плака, нарушения на венците, чувствителност, петна, лош дъх, зъбен камък и ерозия на емайла.Кариеси

Венци

Плака

Чувствителност

Зъбен камък

Избелване

Дъх

Емайл
*Директен внос от Италия

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Procter & Gamble
Произход Италия
Количествено съдържание 75 ml.

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()