Био - Веган Аргановa Спирала за Обем - Società del Karitè - 10ml

13.50лв. 19.35лв.

Описание

Società del Karitè е италианска козметична компания, която е на пазара от близо 40 г. Почти 80% от техните продукти са си извоювали международния сертификат ICEA (абсолютен гарант за качество и био произход на всички съставки ) за еко био козметика, а серията, която ние избрахме за вас, има и сертификат ICEA VEGAN, който гарантира, че в целия процес на производство не се ползват никакви съставки от животински произход, нито тестове върху животни, нито генномодифицирани растения или техни плодове. Тази козметика е много ефикасна, подходяща и безвредна за всякакви видове кожа и коса, а вегетарианците и веганите могат да я ползват без никакви притеснения.

Био - Веган Аргановата спирала за обем е един отличен продукт, който дава не само обем и цвят на вашите мигли, но благодарение на богатите си натурални съставки ги заздравява и защитава. Тя е един микс от растителни восъци, които и придават кремообразност и дават обем на миглите още с първото си нанасяне.

Aктивни съставки:

Арганово олио - изключително богато на витамини, особено витамин Е (двойно повече, отколкото в зехтина например), богато и на натурални мастни киселини и антиоксиданти. Аргановото олио има и отлични показатели против стареене на кожата.  Стволовите клетки, извлечени от гроздето, са изключителен антиоксидант с противобръчков ефект.

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Società del Karitè
Съхранение На стайна температура. Продуктът е годен за употреба 12 месеца след първото отваряне
Цвят Черен

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()