Био - Веган Гланц за Обемни Устни - Società del Karitè - 8ml

13.50лв. 19.35лв.

Описание

Società del Karitè е италианска козметична компания, която е на пазара от близо 40 г. Почти 80% от техните продукти са си извоювали международния сертификат ICEA (абсолютен гарант за качество и био произход на всички съставки ) за еко био козметика, а серията, която ние избрахме за вас, има и сертификат ICEA VEGAN, който гарантира, че в целия процес на производство не се ползват никакви съставки от животински произход, нито тестове върху животни, нито генномодифицирани растения или техни плодове. Тази козметика е много ефикасна, подходяща и безвредна за всякакви видове кожа и коса, а вегетарианците и веганите могат да я ползват без никакви притеснения.

Био гланца за устни Сиена на Società del Karitè е микс от активни растителни съставки, който придават обем, плътност и лъскавост на устните. Специално изработената четчица позволява прецизно нанасяне на гланца, а съставките му подхранват и защитават устните ви.

Aктивни съставки:

Арганово олио - изключително богато на витамини, особено витамин Е (двойно повече, отколкото в зехтина например), богато и на натурални мастни киселини и антиоксиданти. Аргановото олио има и отлични показатели против стареене на кожата.  Стволовите клетки, извлечени от гроздето са изключителен антиоксидант с противобръчков ефект.

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Società del Karitè
Съхранение На стайна температура. Продуктът е годен за употреба 18 месеца след първото отваряне

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()