Дресинг от Зехтин Екстра Върджин Ароматизиран с Черен Шоколад - 250ml

8.40лв.
  • Производител: BioLevante
  • Код: LEVANTE250CIOC
  • В наличност

Описание

Oт 1902 г. маслобойните на BioLevante създават висококачествен, студено пресован зехтин. Преди повече от век семейство Casseta се преселва в Андриа, където се намира една от най-големите структури в Пулия - Кастел дел Монте. Там те започват отглеждането и създаването на зехтин екстра върджин и още в самото начало привличат ценителите на качествено маслиново масло със съвършеното съчетание на аромат, деликатен вкус и храносмилателна лекота на своите олиа. Благодарение на пълното зачитане и спазване на древните похвати, съчетано със съвременните технологии и контроли, зехтините на  BioLevante продължават да бъдат ценени, търсени и признати от ценители, както в Италия така и по света.

Между всички кухни, италианската е особено характеризирана с подправките. Затова, компанията BioLevante предлага широка гама зехтин с подправки, подходящи и за най-взискателните кухни. Техните  ароматизирани олиа са създадени от пресни и естествени съставки, характерни за италианските рецепти.

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител BioLevante
Регион Пулия - Италия
Количествено съдържание 250ml
Аромат Прясно изстискани маслини с черен шоколад
Вкус На пресни маслини с превес на черен шоколад
Съвети на Кулинаря Този дресинг е едно нестандартно, но вкусно и интересно съчетание на шоколад със зехтин. Най-добро приложение ще намери в сладкарството, но не е лоша комбинация с плодове и сухи сладкиши.

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()