Дресинг от Зехтин Екстра Върджин с Лимон - 250ml

9.40лв.
  • Производител: BioLevante
  • Код: LEVANTE250LIM
  • Изчерпано

Описание

Oт 1902 г. маслобойните на BioLevante създават висококачествен, студено пресован зехтин. Преди повече от век семейство Casseta се преселва в Андриа, където се намира една от най-големите структури в Пулия - Кастел дел Монте. Там те започват отглеждането и създаването на зехтин екстра върджин и още в самото начало привличат ценителите на качествено маслиново масло със съвършеното съчетание на аромат, деликатен вкус и храносмилателна лекота на своите олиа. Благодарение на пълното зачитане и спазване на древните похвати, съчетано със съвременните технологии и контроли, зехтините на  BioLevante продължават да бъдат ценени, търсени и признати от ценители, както в Италия така и по света.

Между всички кухни, италианската е особено характеризирана с подправките. Затова, компанията BioLevante предлага широка гама зехтин с подправки, подходящи и за най-взискателните кухни. Техните  ароматизирани олиа са създадени от пресни и естествени съставки, характерни за италианските рецепти.

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител BioLevante
Регион Пулия - Италия
Количествено съдържание 250ml
Аромат Прясно изстискани маслини с лимони
Вкус На пресни маслини с превес на лимон
Съвети на Кулинаря Това е един свеж дресинг, който е подходящ, както за салати и зеленчуци, така и за овкусяване на всякакъв вид риба и бели меса.

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()