Хромирана Кошница за Яйца ,,Гъска'' - Kasanova

15.90лв.
  • Производител: Kasanova
  • Код: KASA-CESTO-PAPERA
  • В наличност
Етикети: Идея Подаръци

Описание

Историята на магазини Kasanova започва преди 50 години под името F.lli Fontana srl. Tогава на пазара в Италия са съществували само два вида магазини: Или много скъпи за маркови и скъпи порцелани или подобни на нашите магазини за левче, където може да се намери всичко, но качество почти няма. 

Собственичката Джанина Фонтана решава да започне производството и разпространението на по-достъпни, но същевременно качествени домакински атрибути. Това е посрещнато много добре на пазара, бизнеса и се разраства и днес в магазините Kasanova в Италия наброяват 350 и мога да кажа, че няма нормално  италианско семейство, което няма в кухнята си техни продукти.


Tази симпатична панера "Гъска" е практична и удобна не само за съхранение на яйца, но и на всякакви други зеленчуци или предмети. Тя е не само хубава, но и  благодарение на неръждаемата си, метална конструкция е солидна, устоичива и голяма.


* Този продукт ще пристигне при вас в оригинална опаковка на Kasanova - Италия, и може да бъде оригинален и желан подарък.

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Kasanova - Italia

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()