Керамичен Комплект от Два Ножа и Зеленчукова Белачка - Kasanova

38.50лв. 42.90лв.
  • Производител: Kasanova
  • Код: KASA03COL-CERAMICA
  • В наличност
Етикети: Идея Подаръци

Описание

Керамичните ножове и белачка на Kasanova са не само красиви, но и от качествен и дълготраен материал - ергономични дръжки от ABS (силикон),  остриета от бяла висококачествена керамика. Предимството на тези ножове е безспорно. Те запазват остротата си много по – дълго от обикновените, по - леки и изключително хигиенични, те не запазват никакви аромати и вкусове върху повърхността си. Лесни са за почистване и поддръжка (препоръчително е изплакването им с хладка вода, без миялни машини и агресивни препарати от рода на Cif), а при появата на петна или оцветявания от различно естество. е достатъчно да поставите само острието в белинов или друг избелващ разтвор. Ползвайте керамичните ножове само върху дървени или пластмасови дъски за рязане (никога върху мраморни, железни плотове или чинии). Изключително удобни са при рязането на месо без кокал, плодове, зеленчуци, меки сирена  и салати, защото разрезът с тях е фин, гладък и равномерен. Керамичните ножове могат да бъдат подостряни и ако по някаква причина са нащърбени, можете при подострянето им да промените тяхната форма, достатъчно е да изберете по – фино и нежно точило, за да не ги нараните излишно, но все пак е препоръчително да го направи специалист точилар.

Единственото нещо, което  никога не трябва да забравяме, е, че керамичният нож не е обикновен нож. След  диаманта той е най – твърдият материал в света, но точно неговата твърдост му пречи да бъде гъвкав, а това означава, че може да бъде лесно наранен при сблъсък с твърд предмет или удар. За това ви препоръчвам, ако искате да запазите за дълго тези прекрасни, хигиенични керамични  помощници в домакинството, ги ползвайте само по предназначение.


* Този комплект ще пристигне при вас в оригинална кутия и опаковка на Kasanova - Италия, и може да бъде оригинален и желан подарък.

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Kasanova - Italia
Съдържание 1 Керамичен, голям готварски нож: дължина на острието -15 cm 1 Керамичен, малък готварски нож: дължина на острието - 12,5 cm 1 Керамична белачка

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()