Коледна Къщичка Гурме с 7 Продукта - Vera Italia

97.90лв. 113.88лв.
  • Производител: Vera Italia
  • Код: NAT-CAS-GR07GURME
  • В наличност

Описание

В тази къщичка са част от най-хубавите ни деликатесчета, а самата тя е изключително луксозна и красива. Имаме за мезенце Свински салам само от месо. Той си отива перфектно със силното сицилянско вино и деликатесният конфитюр от червени чушки. Занятчийска паста с песто - класика, но пък много вкусна. И идва ред на десерта: Меки Амарети Вирджиния - божествени!

Традициите остават, но подаръците са друго нещо. Всеки иска да подари полезен и оригинален подарък на своите близки и приятели.

Ние от екипа на Вера Италия ви предлагаме да се възползвате от една, според мен много хубава, италианска коледна традиция. Подарете къщичката ни с деликатеси или я напълнете по ваш избор. Ние ще я опаковаме за вас. Ще ви направим и специална отстъпка от общата сума в размер на 10% или 15% от реалната стойност на артикулите, в зависимост от броя на продуктите, които изберете.

Кошничката или къщичката сами по себе си е красив и практичен спомен. Вкусните деликатеси, които сме поставили в нея са внимателно, вкусово съчетани. 

Предимството на такъв вид подарък е, че не купувате единични подаръци за всички. В една Коледна кошничка или къщичка може да поставите по нещо за всеки близък или член на семейството.


Съдържание на коледния подарък:

Къщичка - Опаковка за Подарък Червена

Nero d’Avola Sicilia 2016 DOC 750 ml - Tenuta Sallier de la Tour - Tasca d'Almerita – Червено, Сухо Негазирано Вино

Меки Амарети Gluten Free 150 g – Amaretti Virginia 1860

Песто Дженовезе 180 g

Трис Мини Изкушения със Синап от Смокини, Круши и Портокали - Леко Пикантни 144 g - A. Fieschi 1867

Конфитюр Екстра от Червени Чушки и Пеперончино 230 g - A. Fieschi 1867

Занаятчийска Паста Ушички от Пулия 500 g - Nonno Mario

Салам от Свинско Месо Nostranotto Gluten Free 1000 g - Effesalumi


* В случей, че изберете 7 продукта различни от тези, които ние сме приготвили, поръчайте всичко по отделно. Ние ще се свържем с вас по телефона и ще ви дадем окончателната промоционална, намалена цена.

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()