Коледна Къщичка Изкушение с 5 Продукта - Vera Italia

39.90лв. 47.09лв.
  • Производител: Vera Italia
  • Код: NAT-CAS-PIC05GOLOSO
  • В наличност

Описание

Тук имаме една много чаровна, тематична, шарена паста от Звездички, Комети и Елхички, която ще зарадва всяко дете. Крема сос от италиански сирена е страхотен, а листенцата от Пармезан, божествени. Дресинга от Зехтин с Розмарин не само е ефектен и красив, а и много ароматен. Последният щрих е на Черният шоколад с лимон - малко нестандартен, но пък вкусен.

Традициите остават, но подаръците са друго нещо. Всеки иска да подари полезен и оригинален подарък на своите близки и приятели.

Ние от екипа на Вера Италия ви предлагаме да се възползвате от една, според мен много хубава, италианска коледна традиция. Подарете къщичката ни с деликатеси или я напълнете по ваш избор. Ние ще я опаковаме за вас. Ще ви направим и специална отстъпка от общата сума в размер на 10% или 15% от реалната стойност на артикулите, в зависимост от броя на продуктите, които изберете.

Кошничката или къщичката сами по себе си е красив и практичен спомен. Вкусните деликатеси, които сме поставили в нея са внимателно, вкусово съчетани. 

Предимството на такъв вид подарък е, че не купувате единични подаръци за всички. В една Коледна кошничка, плик или къщичка може да поставите по нещо за всеки близък или член на семейството.


Съдържание на коледния подарък:

Къщичка - Опаковка за Подарък Бежова

Коледна Паста - Звездички, Комети и Елхички 5 Вкуса Цветни 500 g - Nonno Mario

Сос от Италиански Сирена DOP 190 g

Тъмен Шоколад Nero с Лимон Gluten Free 85 g – Nestlè Italiana

Дресинг от Зехтин Екстра Върджин с Пресен Розмарин 250ml- BioLevante

Листенца Чипс от Пармиджано Реджано DOP 24 месеца 50 g - Parmonie


* В случей, че изберете 5 продукта различни от тези, които ние сме приготвили, поръчайте всичко по отделно. Ние ще се свържем с вас по телефона и ще ви дадем окончателната промоционална цена.

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()