Комплект от Три Ножа за Сирена и Дъска от Шисти - Kasanova

39.90лв.
  • Производител: Kasanova
  • Код: KASA03COL-FORM-ARDESIA
  • В наличност
Етикети: Идея Подаръци

Описание

Историята на магазини Kasanova започва преди 50 години под името F.lli Fontana srl. Tогава на пазара в Италия са съществували само два вида магазини: Или много скъпи за маркови и скъпи порцелани или подобни на нашите магазини за левче, където може да се намери всичко, но качество почти няма. 

Собственичката Джанина Фонтана решава да започне производството и разпространението на по-достъпни, но същевременно качествени домакински атрибути. Това е посрещнато много добре на пазара, бизнеса и се разраства и днес в магазините Kasanova в Италия наброяват 350 и мога да кажа, че няма нормално  италианско семейство, което няма в кухнята си техни продукти.

Това е любимият ми комплект за сирена и се надявам, че вие сте от хората, които ги обичат. Той е изключително компактен и ефектен. Ножчетата са с дървени дръжки, което ги прави максимално надеждни и практични. Mалката специална виличка ви помага при рязането и поднасянето на сирената, това с острия връх обикновенно се ползва за Пармезан, а другото за меки кашкавали като Ементал например. Дъската за рязане е от шисти (вид камък), с форма на отрязана пита пармезан, като се ползва и за поднасяне на сирената. Тя се поставя в дървената, акциева поставка, а ножчетата и виличката просто се залепват отпред върху поставения за целта магнит. Както сами сте се убедили от снимките по - горе, този комплект е стилен и елегантен и би украсил всяка кухня.

Миенето в миална машина не е препоръчително.* Този комплект ще пристигне при вас в оригинална кутия и опаковка на Kasanova - Италия, и може да бъде оригинален и желан подарък.

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Kasanova - Italia
Съдържание 1 Ножче за трърди сирена; 1 Виличка; 1 Ножче за меки сирена; 1 Дъска от шисти; 1 Дървена поставка от акация;

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()