Крем от Трюфел и Манатарки 85gr - Nonno Mario

9.90лв. 11.50лв.

Описание

Nonno Mario (Дядо Марио) е млада, занаятчийска фирма, която предлага богат асортимент от характерни италиански деликатеси. Намира се в сърцето на област Пиемонте, Северна Италия, която е известна със своята природна красота, аромати и незабравими гледки. Фирмата създава продукти с отлично качество на достъпни цени, с внимателно селекционирани, сезонни плодове и зеленчуци.

Цялото им производство е занаятчийско, по изпитани, традиционни методи.

Благодарение на висококвалифицираният си персонал Nonno Mario отговаря на всички изисквания на своите клиенти и ниси с гордост запазената си марка. Техните продукти не може да намерите в обикновенните магазини. Те се намират в специализирани хранителни бутичета в най - известните курортни места.

Този скъпoценен  крем от манатарки и Черен Трюфел е деликатес за гурме кухня. Може да го вкусите върху препечени филийки, крекерси или като основа за ароматни сосове. Отива си добре с яйца, сирена и качамак. Той е силно концентриран и е достатъчна малка доза за да направите бързо едни от най - вкусните италиански ястия.Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Nonno Mario
Произход Пиемонт - Италия
Количествено съдържание 85gr
Алергени в производствената среда Целина, Мляко и деривати
Съдържание Гъби Манатарки (boletus edulis), картофи, черни трюфели 6% (aestivum tuber), моркови, лук, зехтин, бяло вино, сол, аромат.
Алергени Сулфити
Съвети на Кулинаря Това е деликатес за гурме кухня. Може да го ползвате върху препечени филийки, крекерси или като основа за ароматни сосове. Отива си добре с яйца, сирена и качамак. Той е силно концентриран и е достатъчна малка доза за да направите бързо едни от най - вкусните италиански ястия.

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()