Мини Прахосмукачка за Трохи Червена Ябълка - Kasanova

19.90лв.
  • Производител: Kasanova
  • Код: KASA-ASPI-MELA
  • В наличност
Етикети: Идея Подаръци

Описание

Историята на магазини Kasanova започва преди 50 години под името F.lli Fontana srl. Tогава на пазара в Италия са съществували само два вида магазини: Или много скъпи за маркови и скъпи порцелани или подобни на нашите магазини за левче, където може да се намери всичко, но качество почти няма. 

Собственичката Джанина Фонтана решава да започне производството и разпространението на по-достъпни, но същевременно качествени домакински атрибути. Това е посрещнато много добре на пазара, бизнеса и се разраства и днес в магазините Kasanova в Италия наброяват 350 и мога да кажа, че няма нормално  италианско семейство, което няма в кухнята си техни продукти.


Сега за тази  мини прахосмукачка Бухалче: Освен, че е ужасно симпатична и компактна тя е много практична и найстина за своята големина върши чудесна работа, тоест събирането на трохи и боклучета от масата. Много лесно се почиства: просто развъртате долният и край и изсипвате трохите. Снабдена е и с филтърче, което периодически може да изплакнете под течаща вода. Единственият недостатък е, че работи на батерии, но ако имате такива на зареждане не е никакъв проблем, защото не се налага честа подмяна. Толкова е симпатична, че ще развесели вашата кухня.


* Този продукт ще пристигне при вас в оригинална кутия и опаковка на Kasanova - Италия, и може да бъде оригинален и желан подарък.


 

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Kasanova - Italia

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение