Спагети Интегрални БИО, Трафилата ал Бронзо - Mancini 500gr

7.00лв.
Етикети: Био

Описание

В сърцето на Марке – Италия, между безкрайни пшенични полета, се намира фабриката за занятчийски макаронени изделия Mancini, която с много любов и амбиция, в един затворен цикъл на производство, създава едни от най-качествените италиански пасти на пазара днес. Техните изделия са Trafilati all bronzo, което означава, че са скроени или разчертани с машини от бронз. Това е запазена марка в  занаятчийството. Процесът на производство и изсушаване е доста по-бавен и трудоемък, но резултатът е една паста с чувствително по-добри вкусови качесва, устойчивост при термична обработка и шуплеста повърхност, която позволява по-доброто абсорбиране на сосовете, с които бива подправяна.

Органичните, интегрални  спагети на Манчини са от твърда пшеница, ръчно изработени като в процеса на смилане се запазва целия компонент на житното зърно: зародиш и трици. Лесно смилаеми, изключително богати на витамини, минерални соли и фибри, Био спагетите са едновременно вкусни и полезни.

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Mancini
Произход Марке - Италия
Количествено съдържание 500gr
Съдържание 100% Органичен грис от твърда пшеница, вода
Алергени Глутен
Съвети на Кулинаря Всеки вид паста се приготвя в предварително завряла, подсолена вода ( около 1л. на 100гр. ). Био спагетите Mancini са идеални със сосове с месо и риба

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()