Топинг от Балсамов Оцет от Модена IGP с Ягодов Вкус 250ml - Galletti

5.50лв. 8.70лв.
  • Производител: Galletti
  • Код: FIES250CR-FRA
  • Изчерпано
Етикети: Оцет, Деликатеси

Описание

Компанията Галети се гордее с титлата си Античен Занаятчийски производител. Тя произвежда винен оцет вече пет поколения, съществува от 1871 година. 
Основателят, Франческо Галети, се убедил, че местната почва и климат не са подходящи за отглеждане на сортове грозде за хубаво вино. В същото време се развивали добре други видове грозде, по-удачни за превръщането им в оцет.Така започнал да го произвежда, а фамилната занаятчийска фабрика се усъвършенства и развива до днес със създаването на широка гама качествени оцети.
Въпреки, че е семеен занаятчия, компанията Галети е в състояние да предложи най-високата гаранция за потребителя, защото използва най-модерните технологии за  преработка и бутилиране на продукта и гарантира постоянен контрол на качеството на различните етапи  на производство.
Топингът от балсамов оцет, известен още като крем от оцет, се приготвя чрез варене на балсамов оцет с прибавяне на брашно, кафявя захар, масло, и в някои случаи, различни видове плодов сироп. За разлика от класическия балсамико, е по-сладък, и има по-гъста и плътна структура.

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Galletti
Произход Модена - Италия
Количествено съдържание 250ml
Съвети на Кулинаря Използва се в сладкарството, също за овкусяване на сирена, плодови салати или меса, гарниране на ястия за официални поводи. Намира широко приложение и в гурме кухнята.

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()