Вино
Kианти Коли Синези с Контролирано и гарантирано наименование за произход Виното Кианти е сред най-известните, обичани и търсени продукти на Тоскана в света. Районът за ..
Kианти Коли Синези с Контролирано и гарантирано наименование за...
22.50лв. без ДДС: 18.75лв.
Chianti Ruffino DOCG 750ml  - Cantina Ruffino Toscana - Червено Негазирано, Сухо Вино
new
Виното Кианти е сред най-известните, обичани и търсени продукти на Тоскана в света. Районът за отглеждане на лозята се намира между Флоренция и Сиена. Малко е да се каже,ч..
Виното Кианти е сред най-известните, обичани и търсени продукт...
16.90лв. без ДДС: 14.08лв.
Коле делла Луна - Валкалепио червено сухо вино с Контролирано Наименование за Произход Традицията за производство на Валкалепио е много древна и датира още от времето н..
Коле делла Луна - Валкалепио червено сухо вино с Контролирано Н...
18.60лв. без ДДС: 15.50лв.
Франчакорта Брут Милезимато с Контролирано и Гарантирано Наименование за ПроизходШампанизирано по класическия френски метод за шампанско вино. Родено в зоната Франчакор..
Франчакорта Брут Милезимато с Контролирано и Гарантирано Наимен...
43.90лв. без ДДС: 36.58лв.
Франчакорта Брут Милезимато с Контролирано и Гарантирано Наименование за ПроизходШампанизирано по класическия френски метод за шампанско вино. Родено в зоната Франчакор..
Франчакорта Брут Милезимато с Контролирано и Гарантирано Наимен...
59.70лв. без ДДС: 49.75лв.
Франчакорта Брут Розе Милезимато с Контролирано и Гарантирано Наименование за ПроизходШампанизирано по класическия френски метод за шампанско вино. Родено в зо..
Франчакорта Брут Розе Милезимато с Контролирано и Гаранти...
52.80лв. без ДДС: 44.00лв.
Лагрейн Колтеренцио Алто Адидже Трентино - Aлто Адидже, е най-северният район за отглеждане на вино в Италия. Там се създават едни от най-добрите италиански вина. Кач..
Лагрейн Колтеренцио Алто Адидже Трентино - Aлто Адидже, е...
25.70лв. без ДДС: 21.42лв.
Müller Thurgau DOC  750ml - Cantina La-Vis Trentino - Бяло Негазирано Вино
new
Müller Thurgau - Мюлер Тургау като сорт гразде и вино започва да се отглежда в зона Трентино - Италия в средата на миналия век. Намира перфектият си хабитат на хълмовете Вал..
Müller Thurgau - Мюлер Тургау като сорт гразде и вино започва д...
16.90лв. без ДДС: 14.08лв.
Това е една история започнала още 1580гОт пет века Конти Зека живеят в земите на Леверано, в сърцето на Саленто. Те винага са обичали и използвали плодовете на тази плодотво..
Това е една история започнала още 1580гОт пет века Конти Зека ж...
8.90лв. без ДДС: 7.42лв.
Prosecco Extra Dry DOC Vignadoro San GiuseppeТериторията за производство на просеко се намира в хълмовете на Тревизо – Италия. Наред с Chianti,  Proseсco е едно от най-..
Prosecco Extra Dry DOC Vignadoro San GiuseppeТериторията за про...
14.80лв. без ДДС: 12.33лв.
Росо ди Луна Резерва – Валкалепио червено сухо вино с Контролирано Наименование за Произход Традицията за производство на Валкалепио е много древна и датира ощ..
Росо ди Луна Резерва – Валкалепио червено сухо вино с Конт...
39.90лв. без ДДС: 33.25лв.
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)